Ni som söker en duktig bröllopsfotograf

Hej åter igen, säger jag till alla mina glada och härliga återkommande läsare som har varit med mig nu ett bra tag på den här bloggen där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in för stunden, saker som jag tänker på och saker som jag vill dela med mig av. Jag vill även passa på att hälsa alla er andra, som under de senaste veckorna har trillat in här, varmt välkomna också och jag hoppas att ni hittar någonting av värde! Idag så tänkte jag skriva lite om en bröllopsfotograf i Norrköping som jag tror att många av er skulle kunna dra stor nytta av. Det är absolut inte så att Bilder av Per, som den här fotografen heter, endast fotograferar på bröllop heller utan det är många typer av bilder som han kan hjälpa dig att ta, bland annat porträtt.

Anledningen till varför jag tänkte skriva ett par ord om just den här fotografen idag, och varför jag skriver att många av er skulle kunna dra nytta av hans tjänster, är för det mesta för att det var en hel del av er som faktiskt hörde av er nere i kommentarerna på ett inlägg som jag gjorde för inte så länge sedan där jag ju då la ut en massa bilder från min systers bröllop. Många av er hade då frågor och funderingar som jag glatt kunde svara på, men vissa saker får ni nog i sådana fall ta direkt med den fotografen som ni faktiskt vill anlita för det är ju så klart vissa saker som jag inte ska svara på. Hur som helst så var han ju verkligen hur bra som helst som ni kunde se genom bilderna. Han var även oerhört lätt och trevlig att ha och göra med och alla blev hur nöjda som helst med bilderna!