Södertälje Städ AB

Hallå, hallå och god förmiddag! Här är så välstädat, jag har aldrig haft ett så rent hem tidigare. Ett fantastiskt resultat som vanligt när Södertälje Städ har varit här och städat min boning. Jag kom i kontakt med det här företaget första gången för drygt ett år sedan genom en kompis. Hon märkte hur mycket jag hade att göra både privat och på jobbet så då berättade min kompis om möjligheten till att få hjälp med hemstädning i Huddinge av Södertälje Städ. 

Även om min kompis inte själv anlitat sig av dessa tjänster inom hemstädning i Huddinge hade hennes syrra gjort det och hon var helnöjd. Jag har nu haft Södertälje Städ här på regelbundna visiter och de kommer faktiskt hit och veckostädar i morgon igen. Att det inte är dyrare än vad det är har gjort mig lite snopen men tack vare RUT-avdraget blir det inte så dyrt! Medarbetarna på det här företaget månar verkligen om sina kunder, de är erfarna och kan hjälpa till med det mesta inom städning. Tänk om alla människor kände en lika stor stolthet över sina jobb som medarbetarna på Södertälje Städ. Det är sådana positiva energier dessa medarbetare förmedlar och de tar sig an varje städuppdrag som om just den kunden vore en VIP-kund. Vilken kundservice! Om jag har någon läsare på den här bloggen som skulle vilja få hjälp inom hemstädning i Huddinge med omnejd så har jag väldigt svårt att tro att ni inte skulle älska hjälpen som ni får av Södertälje Städ. Ni som vill kan alltid läsa vidare inne på deras hemsida!